Supermarkten

Als je er op let zie je in de gewone supermarkten steeds meer aanduidingen dat gluten-vrij ook voor hun belangrijk aan het worden is. De supermarkten die er tijd aan besteden ziet u hier onder. Ook vindt u hier tips over wat u extra kunt doen.

Albert Heijn

Albert Heijn en glutenvrij
De Albert Heijn is ook druk bezig met de duidelijkheid over Glutenvrije producten. Ze geven het bijv. aan op de verpakkingen. In dit artikel kan je een lijst downloaden met alle Glutenvrije producten van het Albert Heijn eigen merk.

Lees meer

Deen Supermarkten

Deen Supermarkten
We kregen een tip dat Deen supermarkten ook een ruim assortiment glutenvrije producten online heeft staan. De kan online een bestelling plaatsen welke je dan in een Deen supermarkt kan ophalen.

Lees meer

Ecosupershop.nl

Ecosupershop.nl Glutenvrije Artikelen
Biologische artikelen vormen één van de snelste groeiers in de supermarkt. U als consument heeft veel aandacht voor gezondheidsaspecten en meer oog gekregen voor 'het milieu'. Echter, het huidige aanbod biologische producten is vaak onvindbaar en binnen een positionering van 'voordeel & goedkoop' nauwelijks geloofwaardig overeind te houden.

Lees meer

Plus

Plus.nl | Glutenvrij
De Plus supermarkt houdt rekening met allerlei soorten allergenen zoals Gluten, Lactose, Ei, Koemelk, Noten, Pinda's, Sesam.

Lees meer

Bericht van de sponsors